جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

خواب کنکوریها

توصیه‌هایی درباره خواب کنکوریها 🛌 حداكثر هشت ساعت بخوابيد، بيش‌تر از آن، هم باعث از دست‌دادن زمان (براي مطالعه مفيد) است و هم كسلي و خواب‌آلودگي در روز را به دنبال دارد.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬❌
تا نيمه شب براي درس خواندن بيدار نمانید، زيرا منجر به خواب‌آلودگي در روز بعد مي‌شود و شما را به سيستم غلط عادت مي‌دهد وترك اين عادت در روز آزمون سراسری دشوار است.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬☕️
از مصرف ڪافئین و نیڪوتین حداقل ۴-۶ ساعت قبل از رفتن به رختخواب پرهیز شود.
ڪافئین و نیڪوتین محرڪ‌هایی هستند ڪه اختلالاتی در زمان به خواب رفتن ایجاد می‌ڪنند و  قهوه، چای، نوشابه، ڪاڪائو، شڪلات حاوی ڪافئین هستند.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬🍫
نوشیدن ڪمی چای یا قهوه و یا خوردن شڪلات شما را با نشاط می ڪند.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬🛌
از تخت خود تنها برای خوابیدن استفاده ڪنید و استفاده از رختخواب خود برای تماشای تلویزیون، درس خواندن و  پرهیز شود، در این صورت  هنگامی ڪه شما به رختخواب می‌روید بدن شما می‌داند ڪه وقت خواب است.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬🥘
حتماً شام بخوریدو با شڪم خالی آماده ی خواب نشوید، در مقابل بایداز پرخوری هم بپرهیزید؛اگر معده شما خیلی خالی باشد، می‌تواند در خواب شما اختلال ایجاد ڪند.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬💊
مصرف خودسرانه قرص های خواب آور ممنوع است و موجب بروز مشڪلات و آثار جانبی می شود؛ حتماً نگرانی های خود را یادداشت ڪنید ڪه این ڪار موجب  آرامش بیشتری برای خوابیدن می شود.🤍

دادوند – عضو تیم مشاوره تحصیلی مجموعه جهاد آموزشی

خواب کنکوریها

3 پاسخ

  1. خیلی مفید بود خیلی ها تا دیروقت بیدار میمونن و نمیتونن تایم خوبی برای مطالعه داشته باشند👌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباطی

سلام دوست عزیز
در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد مجموعه مشاوره تحصیلی و آموزشی جهاد آموزشی میتوانید از طریق روش های زیر با ما در ارتباط باشید: